nedelja, 3. december 2017

Jordgolv i källaren

Jordgolv i källaren

- Tidigare var jag en sten gropdjup på mer än en meter. I år var det en halv meter i vatten, vi var tvungna att dra ut potatis, säger Igor Gumenyuk, 25, från distriktet Kozyatin, Vinnytsia-regionen. - Jag fattar, behöver vi en ny källare.

Jordgolv i källaren

Det finns en uppfattning att golvet i källaren inte kan betongas, det påverkar uppenbart det friska mikroklimatet i källaren. Men jordgolvet räddar inte från mögel, grundvatten eller gnagare. Ja, det här är det enklaste och billigaste alternativet, vilket är enkelt att göra på egen hand. Det räcker att jämföra basaren av källaren och häll ett lager grus i 10 cm och ram. Men ett sådant golv har sina nackdelar:

Jordgolv i källaren

Golvet i en källare för att ordna självständigt är ganska svårt, för att du behöver veta många olika nyanser. De professionella mästare som länge varit engagerade i sådana byggnader och deras arrangemang har relevant erfarenhet och, naturligtvis, deras hemligheter som de förvärvats under årens praktiska arbete.

Jordgolv i källaren
Jordgolv i källaren

Yuzal sök, läsa forum - bröt blicken till slutet och inte förstod jag inte en erfaren byggmästare, men i händerna på rätt plats att växa, hjälp råd hur man bäst gör . . Det finns ett garage under källarväggarna av betongplattor och golv marken . . har behovet av att göra golvet vid minimum-nödvändigt arbete-tsenozatratah . . idé är följande: för att köpa en kubikmeter betong och häll den från en betongblandare maskin (bredvid en liten fabrik betong), respektive, under hans lay-förstärkt polyeten och distribuera det . . förstärkande nät på området bör vara tillräcklig n betongskikt 10 cm . . Väggarna på båda sidorna inte når golvet med ca 20 cm. - Jag tror att de lägger tegel.


Det är svårt att föreställa sig en privat gård eller en dacha-plats utan en källare, för det är här att ägaren lagrar skörden av frukt och grönsaker som han har tjänat över hela sommaren, bevarande. Inget kylskåp kan ersätta en bra källare: I underjordisk förvaring hålls en bekväm temperatur för produkterna, en viss fuktighet, vilket gör att grönsakerna kan förbli saftiga och inte torkas över tid.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

še vedno