četrtek, 14. marec 2019

Källareisolering och lining av sockeln

Källareisolering och lining av sockeln

I driften av en byggnad upp till 1/5 värmeförlust beror på grunden - grunden. Samtidigt försummar ägare av privata bostäder stiftelsens uppvärmning, speciellt om källaren inte används i huset. Och helt förgäves - Högkvalitativ isolering av fundamentet från utsidan bidrar till att minska värmeförlusterna, minska luftfuktigheten i källaren, förlänga stiftelsens och väggarnas liv.

Källareisolering och lining av sockeln

Att värma grunden med expanderad polystyren är ett populärt sätt att förbättra isoleringsprestanda och förhindra att fundamentet fryser. Utvidgad polystyren är inget annat än en styrofoam tillverkad med modernare teknik. Extruderat polystyrenskum är mer hållbart än konventionellt skum och är också mer lämpligt för montering av plåtarna.

Källareisolering och lining av sockeln

Vid byggandet av en byggnad är det värt att komma ihåg att grunden är utsatt för allvarliga belastningar under drift. Förutom fysisk ansträngning påverkas det ständigt av olika miljöfaktorer, vilket inte på något sätt fortsätter sitt operativa liv. Uppvärmning och avslutning av sokeln är ett tillfälle att göra huset varmt, slitstarkt, attraktivt externt och unikt.

Källareisolering och lining av sockeln

Efter att ha granskat egenskaperna hos det värmeisolerade materialet och alternativen för värmeisolering kan du ta reda på vad som ska isolera grunden för huset och hur man gör det här arbetet med egna händer. Valet av teknik och typ av stiftelse kommer i slutändan att bestämma det nödvändiga materialet.

Källareisolering och lining av sockeln

Och de ville ha sitt eget badhus vid dacha. Men under de första tre åren lyckades vi med stugor där bäddsängar och ett litet kylskåp installerades (el kom till oss ganska snabbt). Och under den här tiden fortsatte de att spara pengar för byggandet av ett hus där de planerade att placera ett badhus, en verkstad, ett kök-matsal och sovrum på vinden under ett tak.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

še vedno