Ett vackert, mysigt kök är drömmen om någon älskarinna. Detta rum har dock ett antal funktioner: luftfuktighet, temperaturfall, ökade hygienkrav, så att särskilda krav ställs på ytbehandlingarna. De ska inte bara vara vackra, men också praktiska, säkra. Som ett motstående material i köket används plattor oftast. Detta förklaras av stabiliteten i detta material till hög luftfuktighet, höga temperaturer och mekaniska influenser. De som skapar sin egen inredning, tänker ofta på hur man placerar plattorna i köket med egna händer. Idag kommer vi att prata om detta.
kök kakel yta har blivit så bekant att om det inte används i det inre av köket, i de första minuterna det verkar som allt görs på rätt sätt. Trots en sådan stadigvarande användning av plattor, hur man lägger kakel i köket, det finns vissa nyanser och funktioner som du bara måste veta.
Här beror allt på om du vill ha ett golv med prydnad eller bara en svartvitt färg, du föredrar kvaliteten på en utländsk kakel eller du är bekvämare med priserna hos en inhemsk producent. Idag lägger vi nästan monotont (under en sten) golvplattor i storleken 350х350 mm.
Innan du lägger kakan i köket, först hantera ytan. Ta bort den gamla beläggningen, inte bara från väggarna, men också från golvet, det vill säga utföra allt grovt arbete. Det andra steget är ledningen av ledningarna. Efter det att du har gått direkt till ytan, använd start- och slutförpackningen för detta ändamål.
Nämligen - innan du lägger på golvet i den gamla beläggningen, om det behövs - justera. Om skillnaderna i höjd inte överstiger 10 mm, kan dessa ojämnheter användas på grund av en större överlappning av blandningen på plattan. Men om de överstiger detta värde väsentligt, måste du nivåera golvet genom att ordna skiktet.
Ni komentarjev:
Objavite komentar