sobota, 23. september 2017

Utformning av offentliga cateringanläggningar cn

Utformning av offentliga cateringanläggningar cn

Med hjälp av en personlig skåp kan du övervaka projektets framsteg i realtid. Och håll alltid kontakten med projektledaren!

Utformning av offentliga cateringanläggningar cn

1. Utvecklat av Institutet för offentliga byggnader i Gosstroy i Ryssland. Garnets A. M. (studiehandledare), k. arch. Anisimov VP, arkitekt. Malinochka NP, Ing. Barsukova NA, Ing. Fedchenko GV; Förvaltning av Mosproekt-2 - båge. Lokshin AG, ingenjörstekniker. Tulupova A. P. Inzh. -primära processen. Kitasheva EM, Ing. Kronfeld Y. G . ;

Utformning av offentliga cateringanläggningar cn

För att få tillgång till en uppsättning som krävs användarnamn och lösenord (för varje specialitet och områdena utbildning) . Poluchit inloggningsnamn och lösenord är dekanus elever (heltid och deltid department), lärare - dekan kontor eller inom sektorn för metodiskt arbete (rum 4-31. ).

Utformning av offentliga cateringanläggningar cn

Utformning och planering är ett viktigt steg i skapandet av livsmedelsföretag i vilket format som helst. Vårt företag tillhandahåller tjänster för preliminär och slutlig planering av restauranger, kaféer, barer, kaféer och andra cateringföretag.


Design av kaféer, restauranger och andra cateringföretag i S: t Petersburg genomförs med hänsyn till de nuvarande statliga normer: GOST 50764 lista över grundläggande krav för anläggningar matservering. GOST 5072-95 klassificering av företag som är verksamma i livsmedelssystemet. GOST 12. 1. 004-91 normer och regler för brandsäkerhet.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

še vedno