Många människor vill inte använda kranvatten för livsmedelsändamål. Det kan trots allt ge obehaglig smak och lukt av kaffe och te, göra soppor och buljonger inte så läckra och doftande. Filter för tvättvatten har därför blivit så populärt - vilket kommer bättre att klara sina uppgifter, vilka tillverkare bör uppmärksamma och vilka modeller som bör beaktas för inköp. Vi kommer att svara på alla dessa frågor i det här materialet.
Ofta hänvisar kunderna till hur omvänd osmosystem skiljer sig åt och hur man gör rätt val i ett så stort utbud av filter som presenteras på vår hemsida.
Idag är filter för vattenrening av tre huvudtyper: burkfilter och munstycken, ett sorptionsfilter för tvättning, ett omvänd osmosfilter. Filterfilter är det enklaste och mest lämpliga filtret. Vatten hälls i kannen och rengörs, som strömmar genom den inbyggda patronen.
Fastigheten är nästan helt rena vatten från alla föroreningar beröva den viktiga spårämnen (om det skulle avsaltnings). Därför är tillsatsen av nödvändiga salter till avsaltat vatten nästa steg i produktionen av dricksvatten av hög kvalitet. Vatten väl för tekniska ändamål, t ex för bevattning och biltvätt, kan erhållas direkt på ett enkelt och billigt avlägsnande av membranen endast 95% av salterna.
Att veta all statistik säger att vi är 3/4 vatten. Det dagliga behovet av att bibehålla vattenbalansen i kroppen är cirka 4% av kroppsvikt - i genomsnitt 2, 5 ~ 3 liter. En sådan mängd vätska avlägsnas på en dag av våra njurar, rensar blodet av skadliga föroreningar och slöseri. För detta bearbetar de omkring en liter vätska per minut.
Ni komentarjev:
Objavite komentar